Sla navigatie over Ga naar het hoofdmenu

Voor scholen

KIEM: Lekker Eigenwijs!

Cultuureducatie

Datum
MA 30 september t/m Vr 18 oktober

Tijdstip
Divers

Voor wie?
Groep 5 & 6

Locatie
KIEM (Kunst In Experiment en Maken) vindt dit jaar op school plaats. Een beschikbaar speellokaal of gymzaal en een leeg klaslokaal voor 1 of meerdere dagen (afhankelijk van de hoeveelheid groepen) zou ontzettend fijn zijn

Prijs
Gratis

Aanmelden
21 juni 2024

Aanmelden

Wij organiseren in de periode van maandag 30 september t/m vrijdag 18 oktober 2024 KIEM: ‘Lekker Eigenwijs!’, Iedereen is wel eens eigenwijs. Wij gaan samen aan de slag met oude kleding en beweging. Wat kan je doen met oude kleding? Hoe beweeg je eigenwijs? Wat kan jouw klas maken? En hoe laten jullie je lichaam op jullie eigen manier bewegen? Kijk, bewonder, maak en doe lekker eigenwijs!

Samen met de klas ontdek je hoe het is om te denken en te werken als een échte kunstenaar. Onder leiding van kunstenaar Robin Cuppens of Mara Arts ga je uitproberen, experimenteren, ontdekken en met de hele klas 60 minuten lang toewerken naar een gezamenlijk kunstwerk. Helemaal gratis!

Praktische informatie

Wanneer Maandag 30 september t/m vrijdag 18 oktober 2024

(Alle deelnemende groepen van de school krijgen op dezelfde dag de workshop, een workshop duurt 60 minuten, en een presentatie van 30 minuten) 

Voor Wie Groep 5 en 6

Waar: KIEM (Kunst In Experiment en Maken) vindt dit jaar op school plaats. Een beschikbaar speellokaal of gymzaal en een leeg klaslokaal voor 1 of meerdere dagen (afhankelijk van de hoeveelheid groepen) zou ontzettend fijn zijn

Het zou fijn zijn als jullie alvast oude kleding verzamelen voor één van de workshops. 

Meld je aan

Wil jij met jouw groep meedoen? Leuk! Meld je dan aan voor vrijdag 21 juni 2024. Wees er snel bij, want vol is vol. Deelname is gratis. Op basis van de ingevulde beschikbaarheid wordt er een planning gemaakt. Begin september krijg je te horen of en wanneer jouw school is ingepland.

Alvast bedankt voor het invullen!

Deel dit item

Adres

SOC
Energiehuis (hoofdlocatie)
Noordendijk 148
3311 RR Dordrecht

Blijf up to date

Elke maand uitnodigingen voor interessante events in je inbox?

Wij zijn ervan overtuigd dat kunst en cultuur mensen verder brengt in hun persoonlijke ontwikkeling. Uiteindelijk willen we de potentie van mensen openen, ontgrendelen en benutten.

JOLINDA VAN DIJK (manager SOC)

opent potentie!