Sla navigatie over Ga naar het hoofdmenu

Voor de buurt

Zomerfeest Wielwijk

Cultuurparticipatie

Datum
za 29 juni 2024

Tijdstip
12.00 - 17.00 uur

Voor wie?
jong & oud

Locatie
Wielwijkpark, Speeltuin Wijkpark

Prijs
Gratis

Hoe mooi zou het zijn als Wielwijk een eigen zomerfestival heeft? Een dag waarop bewoners elkaar ontmoeten, nieuwe mensen én organisaties in hun buurt ontdekken, genieten van muziek optredens, eten & drinken en ook nog workshops kunnen doen? Zomerfeest Wielwijk is zo’n evenement. Op zaterdag 29 juni 2024 is het zover. Dan is jong en oud welkom van 12.00 – 17.00 uur op dit familiefestival in het Wielwijkpark, Speeltuin Wijkpark in Dordrecht.

Ontmoet, ontdek en kom langs!

Ontmoeten en ontdekken staan deze dag centraal. En het biedt de wijkbewoners (en daarbuiten) ook de kans om erachter te komen wat er eigenlijk allemaal te doen is in Wielwijk. Zomerfeest Wielwijk is een gratis evenement. Iedereen is van harte welkom.

Mark Isarin

Zomerfeest Wielwijk

Mark Isarin

Laat je verrassen

Van 12.00 tot 17.00 uur barst het in het park van de activiteiten. Kom en geniet van workshops en optredens op het gebied van muziek, natuur, sport & spel. En natuurlijk is er ruimte om te kletsen met je buurtgenoten – onder het genot van iets lekkers te eten en drinken.

Programma

12:00 – 17:00 Podium – optredens

Activiteiten spel, sport, muziek en natuur:

Eten & drinken

  • Laat je verrassen! Diverse culinaire lekkernijen uit verschillende keukens. Proef en geniet ook van de heerlijke drankjes.

Samen met…

Dit feest voor jong en oud wordt georganiseerd door Buurtwerk, gemeente Dordrecht en Samen Ontwikkelen door Cultuur (SOC). Voor het programma werken we samen met Dordtse partners en buurtbewoners.

Gemeente Dordrecht logo negatief

Deel dit item

Adres

SOC
Energiehuis (hoofdlocatie)
Noordendijk 148
3311 RR Dordrecht

Blijf up to date

Elke maand uitnodigingen voor interessante events in je inbox?

Wij zijn ervan overtuigd dat kunst en cultuur mensen verder brengt in hun persoonlijke ontwikkeling. Uiteindelijk willen we de potentie van mensen openen, ontgrendelen en benutten.

JOLINDA VAN DIJK (manager SOC)

opent potentie!