Sla navigatie over Ga naar het hoofdmenu

Wat staat er op jouw Cultuurmenu?

Kunst- en cultuuractiviteiten
voor basisscholen

Cultuurmenu

Het Cultuurmenu is dé plek voor het primair onderwijs in Dordrecht, Papendrecht en Zwijndrecht. Leerlingen maken er kennis met verschillende disciplines: beeldend, dans, theater, muziek, media, technologie en erfgoed.

Cultuurmenu

Het Cultuurmenu zet in op leren – over, door en met cultuur. Soms koppelen we hier thema's aan als duurzaamheid en diversiteit. Dit draagt bij aan de ontwikkeling van een cultureel (zelf)bewustzijn.

Cultuurmenu

Leerlingen gaan door de schooljaren heen op ontdekkingsreis langs alle kunst- en cultuurdisciplines. Zo verlaten ze de basisschool met een rugzak vol kennis, inspiratie en ideeën.

Stel het hier samen

Toegang tot kunst- en cultuuractiviteiten voor jouw basisschoolleerlingen? Dat kan met het Cultuurmenu. Hiermee maken ze al vóór de middelbare school kennis met allerlei kunstvormen. Per gemeente zijn de voorwaarden verschillend. Lees hier de spelregels.

In welke gemeente staat jouw school?

Oeps, gemeente vergeten

Om de menukaart te kunnen zien moet je hierboven eerst de gemeente van je basisschool kiezen.

Ieder kind is een kunstenaar. De moeilijkheid is er een te blijven als je groot wordt.

PABLO PICASSO (kunstenaar)

Adres

SOC
Energiehuis (hoofdlocatie)
Noordendijk 148
3311 RR Dordrecht

Blijf up to date

Elke maand uitnodigingen voor interessante events in je inbox?

Wij zijn ervan overtuigd dat kunst en cultuur mensen verder brengt in hun persoonlijke ontwikkeling. Uiteindelijk willen we de potentie van mensen openen, ontgrendelen en benutten.

JOLINDA VAN DIJK (manager SOC)

opent potentie!