Sla navigatie over Ga naar het hoofdmenu

Wat staat er op jouw Cultuurmenu?

Kunst- en cultuuractiviteiten
voor basisscholen

Cultuurmenu

Het Cultuurmenu is dé plek voor het primair onderwijs in Papendrecht. Leerlingen maken er kennis met alle verschillende disciplines: beeldend, dans, theater, muziek en technologie.

Cultuurmenu

Het Cultuurmenu zet in op leren – over, door en met cultuur. Soms koppelen we hier thema’s aan als duurzaamheid en diversiteit. Dit draagt bij aan de ontwikkeling van een cultureel (zelf)bewustzijn.

Cultuurmenu

Cultuurmenu Papendrecht richt zich per groep op verschillende disciplines. Groep 1 en 2: theater en dans. Groep 3 en 4: beeldend en technologie. Groep 5 en 6: muziek en dans. En groep 7 en 8: Actueel project met alle disciplines.

Cultuurmenu

Dansfeestje, theaterfeestje, muziekfeestje, materiaal-atelier, papier-atelier, world beatz, ik ben een ster, pBone in concert, het actueel project of een voorstelling in Theater De Willem bezoeken. Kies de tofste dingen voor jouw groep uit ons gevarieerde en leerzame aanbod! Het Cultuurmenu wordt mogelijk gemaakt door gemeente Papendrecht.

Stel het hier samen

Toegang tot kunst- en cultuuractiviteiten voor jouw leerlingen? Het kan met het Cultuurmenu. Hiermee maken ze al vóór de middelbare school kennis met allerlei kunstvormen. Lees hier de spelregels.

 

Kies jouw groep

Kies uit het Cultuurmenu

Goed nieuws! Voor jouw basisschool in Papendrecht is de prijs van de kunst- en cultuuractiviteiten € 7,50 per leerling. Voor groep 1 t/m 6 kun je twee toffe activiteiten kiezen. Lastig? Jazeker. Leuk? Absoluut. Groep 7/8 doet mee aan één activiteit: het Actueel project. Veel plezier met kiezen!

Menukaart

HEB JE
ANDERE WENSEN?

Wil je maatwerk? Of heb je andere wensen? Leuk! Vertel het ons via onderstaand contactformulier. Dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op. Kun je niet wachten? Bel dan naar 088 888 53 20. We gaan graag met je in gesprek. Goed om te weten: voor een activiteit op maat vragen we een vergoeding.

  Adres

  SOC
  Energiehuis (hoofdlocatie)
  Noordendijk 148
  3311 RR Dordrecht

  Blijf up to date

  Elke maand uitnodigingen voor interessante events in je inbox?

  Wij zijn ervan overtuigd dat kunst en cultuur mensen verder brengt in hun persoonlijke ontwikkeling. Uiteindelijk willen we de potentie van mensen openen, ontgrendelen en benutten.

  JOLINDA VAN DIJK (manager SOC)

  opent potentie!