Sla navigatie over Ga naar het hoofdmenu

Klachten

Wij stellen alles in het werk om de samenwerking, het project, de organisatie of workshop zo goed mogelijk te laten verlopen. Mochten er iets niet goed zijn gegaan? Laat het vooral weten. Daar leren we van.

SOC en klachten

SOC ontvangt en bedient wekelijks vele klanten. Wij stellen daarbij alles in het werk om de samenwerking, organisatie, cursus en/of workshop zo goed mogelijk te laten verlopen. Heb je desondanks een klacht? Meld het ons. Wij doen ons uiterste best de klacht op te lossen. Hiermee verbeteren wij bovendien meteen onze dienstverlening. Stuur je klacht naar info@soc.nl.

SCe en klachten ongewenst gedrag

SOC is onderdeel van Stichting Cultuureducatie (SCe). SCe is aangesloten bij de brancheregeling voor professionele opvang bij ongewenst gedrag. Onder ongewenst gedrag wordt verstaan: seksuele intimidatie, pesten, discriminatie, agressie en geweld. Deze regeling geldt voor iedereen die bij SCe komt of van de diensten van SCe gebruik maak. Een klacht over ongewenst gedrag kan direct worden ingediend bij één van onze externe vertrouwenspersonen.

  • Voor klanten en deelnemers, dienstverleners of leveranciersVoor klanten van SOC, ToBe en Popcentrale en anderen die met ons in contact staan of aan onze activiteiten deelnemen is er een meldpunt vertrouwenspersoon via Report App/Partners in Vertrouwen.
    • HIER vind je de telefoonnummers en mailadressen van de bij de aangesloten vertrouwenspersonen. Vanzelfsprekend wordt een melding strikt vertrouwelijk behandeld.
  • Voor medewerkers
    Voor medewerkers (in dienst, stage, zzp en vrijwillig) geldt dat zij contact kunnen opnemen met een extern vertrouwenspersoon via Mores Online via 088-1119950 of mores@devertrouwenspersoon.nl.
    De vertrouwenspersonen van Mores Online zijn onafhankelijk. Persoonsgegevens, telefoonnummer en alles wat je met (één van) hen bespreekt valt onder hun geheimhoudingsplicht. Er is een divers team van vertrouwenspersonen, elk met een verschillende achtergrond. Je kunt altijd een voorkeur aangeven.
  • Lees hier de volledige klachtenregeling ongewenst gedrag op de website van SCe.

Adres

SOC
Energiehuis (hoofdlocatie)
Noordendijk 148
3311 RR Dordrecht

Blijf up to date

Elke maand uitnodigingen voor interessante events in je inbox?

Wij zijn ervan overtuigd dat kunst en cultuur mensen verder brengt in hun persoonlijke ontwikkeling. Uiteindelijk willen we de potentie van mensen openen, ontgrendelen en benutten.

JOLINDA VAN DIJK (manager SOC)

opent potentie!