Sla navigatie over Ga naar het hoofdmenu

Met partners

Samen sterk

SOC werkt graag met anderen. Samen zetten we ons in om kunst en cultuur bereikbaar te maken voor iedereen. Want wij geloven: échte impact maak je met elkaar.

Al onze partners – van scholen tot musea en van wijkcentra tot muziekverenigingen – geloven dat kunst en cultuur onmisbaar zijn. Jong en oud moet het kunnen ervaren, passief of actief. Maar, elke vraag is anders en vraagt om een persoonlijke aanpak. Hiervoor hebben we de kennis en ervaring van onze partners nodig. Samen weten en zien we meer.

Hoe pakken we het aan?

Binnen al onze projecten werken we samen met partners. We leren van elkaar en vullen elkaar aan waar nodig. Ons doel? Een structurele samenwerking. En het gezamenlijk ontwikkelen van activiteiten en producten. Voordat we aan de slag gaan checken we of we op één lijn liggen en het gemeenschappelijke belang helder is.

Cultuursafari Dordrecht – foto: Peter Verheijen

Cultuursafari Ridderkerk – foto: Peter Verheijen

Cultuursafari Dordrecht – foto: Peter Verheijen

Cultuursafari Dordrecht – foto: LED fotografie

Cultuurpaspoort

Cultuursafari Dordrecht – foto: LED fotografie

Cultuursafari Dordrecht – foto: LED fotografie

Cultuursafari Dordrecht – foto: LED fotografie

Selectie van partners

We werken samen met ongeveer 70 partners. In Dordrecht, Ridderkerk, Papendrecht en Alblasserdam. Maak hieronder kennis met een selectie.

Samen willen we een zo groot mogelijk bereik creëren onder zoveel mogelijk mensen. Door voor elke vraag een oplossing te bieden.

SOC

Inspirerend nieuws

Kom in gesprek

Geloof jij ook dat kunst en cultuur van waarde kunnen zijn voor iedereen? Dan komt SOC graag in contact met jouw organisatie.

  Adres

  SOC
  Energiehuis (hoofdlocatie)
  Noordendijk 148
  3311 RR Dordrecht

  Blijf up to date

  Elke maand uitnodigingen voor interessante events in je inbox?

  Wij zijn ervan overtuigd dat kunst en cultuur mensen verder brengt in hun persoonlijke ontwikkeling. Uiteindelijk willen we de potentie van mensen openen, ontgrendelen en benutten.

  JOLINDA VAN DIJK (manager SOC)

  opent potentie!