Sla navigatie over Ga naar het hoofdmenu

Voor de buurt

11 mei 2023

Cultuur Dichtbij Ridderkerk

Cultuurparticipatie

Altijd al een werkstuk willen maken met mozaïek of benieuwd naar het Ridderkerk van 150 jaar geleden? Op dinsdag 23 en vrijdag 26 mei organiseren we samen met Facet Ridderkerk twee culturele activiteiten voor volwassenen.

Workshop Mozaïek

Dinsdag 23 mei geeft vakdocent Vera Harmsen van 13.30 tot 15.00 uur een workshop mozaïek in Wijkcentrum Bolnes (Noordstraat 255 A). Samen met Vera maakt u een prachtig Mozaïek werkstuk, denk aan een klein schilderij of spiegel. De kosten zijn 5 euro per persoon, inclusief materialen en een kopje koffie of thee.

Lezing 150 jaar Ridderkerk

Vrijdag 26 mei is Kelvin Wilson te gast bij de mannensoos in Wijkcentrum West (Boksdoornstraat 80). Hier geeft hij van 10.30 tot 11.30 uur een gratis lezing. Kelvin Wilson neemt u mee op reis naar het Ridderkerk van 150 jaar geleden. U loopt aan de hand van oude foto’s langs de zandstraten, het hout buiten opgestapeld bij de klompenmaker én misschien wel langs uw eigen herinneringen.

Aanmelden

Aanmelden vooraf is voor beide activiteiten nodig. Stuur hiervoor een e-mail naar projectbureau@sce.nu, ga naar de balie bij Facet (Schoutstraat 5) of bel Facet: 0180 432 350. Geef aan om welke datum het gaat. De activiteiten zijn onderdeel van Cultuur Dichtbij Ridderkerk en worden mede mogelijk gemaakt door de subsidieregeling ‘Cultuur voor iedereen’.

Deel dit item

Adres

SOC
Energiehuis (hoofdlocatie)
Noordendijk 148
3311 RR Dordrecht

Blijf up to date

Elke maand uitnodigingen voor interessante events in je inbox?

Wij zijn ervan overtuigd dat kunst en cultuur mensen verder brengt in hun persoonlijke ontwikkeling. Uiteindelijk willen we de potentie van mensen openen, ontgrendelen en benutten.

JOLINDA VAN DIJK (manager SOC)

opent potentie!