Sla navigatie over Ga naar het hoofdmenu

Voor de buurt

15 mei 2023

Energiehuis 10 jaar was een Feest(ontbijt) voor de buurt!

Cultuurparticipatie

Het Energiehuis bestaat 10 jaar! Op zaterdag 13 mei vierden we als bewoners van het Energiehuis het 10-jarig bestaan van ons mooie culturele centrum en het was echt een feest met, in en voor de buurt! Mooi weer, lekker eten en drinken, dans, zang, muziek en vooral veel lachende mensen!

Foto gemaakt door Mark Isarin

Feestontbijt voor de buurt

Op zaterdag 13 mei waren alle bewoners van de omliggende wijken van harte welkom voor een feestontbijt van 11.00 – 13.00 uur op het Energieplein. De wijkbewoners konden gewoon langslopen, aanschuiven en genieten van een heerlijk ontbijt met dans en muziek. Dit gratis ontbijt werd verzorgd door Khotinsky en Waran Binici.

door Mark Isarin

door Mark Isarin

door Mark Isarin

door Mark Isarin

door Mark Isarin

Feestontbijt Energiehuis 10 jaar | foto: Mark Isarin

door Mark Isarin

door Mark Isarin

10 jaar Energiehuis

Het Energiehuis opende de deuren in 2013 en ontwikkelde zich tot één van de gezichtsbepalende culturele plekken in Dordrecht. SOC vierde het jubileum graag met de buurt en organiseerde daarom een gratis feestontbijt op het Energieplein voor alle bewoners van de omliggende wijken.

Optredens & workshops van …

Ook waren er optredens, dansworkshops en rondleiding te volgen in en om het Energiehuis, georganiseerd door ToBe. Van kunst en cultuur tot dans, muziek en theater, voor jong en oud was er genoeg te beleven!πŸŽ¨πŸŽ­πŸŽ€πŸ•ΊπŸΌ

Foto’s gemaakt door Mark Isarin

Samen met …

Deel dit item

Adres

SOC
Energiehuis (hoofdlocatie)
Noordendijk 148
3311 RR Dordrecht

Blijf up to date

Elke maand uitnodigingen voor interessante events in je inbox?

Wij zijn ervan overtuigd dat kunst en cultuur mensen verder brengt in hun persoonlijke ontwikkeling. Uiteindelijk willen we de potentie van mensen openen, ontgrendelen en benutten.

JOLINDA VAN DIJK (manager SOC)

opent potentie!