Sla navigatie over Ga naar het hoofdmenu

Voor de buurt

25 september 2022

Momentje Crabbehof

Cultuurparticipatie

Vanaf 29 september is het feest in Crabbehof! In samenwerking met verschillende organisaties zijn er 3 weken lang activiteiten georganiseerd tijdens MoMentje Crabbehof.

Drie nationale themaweken

Eind september zijn vlak achter elkaar drie nationale themaweken gestart. De Week tegen Eenzaamheid, Week van de Opvoeding en de Kinderboekenweek met dit jaar het thema Gi-Ga-Groen. Alle samenwerkingspartners hadden om die rede een mooi en divers programma neergezet met betrekking tot deze drie thema’s. Doormiddel van dit programma vol met (feestelijke) activiteiten willen we wat vrolijkheid in de wijk brengen en nieuwe ontmoetingen tot stand brengen. 

Activiteiten

T/m 16 oktober staan er activiteiten gepland: voor kinderen, jongeren, ouders en ouderen. En bij voorkeur tegelijk! Zodat er mooie contacten en nieuwe verbindingen ontstaan. Zie het onderstaande schema voor de activiteiten rond verschillende thema’s: bewegen, ontmoeten, eten, sport, cultuur, lezen en gezondheid.

Deel dit item

Adres

SOC
Energiehuis (hoofdlocatie)
Noordendijk 148
3311 RR Dordrecht

Blijf up to date

Elke maand uitnodigingen voor interessante events in je inbox?

Wij zijn ervan overtuigd dat kunst en cultuur mensen verder brengt in hun persoonlijke ontwikkeling. Uiteindelijk willen we de potentie van mensen openen, ontgrendelen en benutten.

JOLINDA VAN DIJK (manager SOC)

opent potentie!