Sla navigatie over Ga naar het hoofdmenu

Voor scholen

Voor partners

8 juni 2023

Toppie Cultuur van start in Zwijndrecht!

Cultuureducatie

We zijn trots! SOC – Samen Ontwikkelen door Cultuur – mag Toppie Cultuur tot een succes maken in Zwijndrecht. Op woensdag 7 juni was de gezamenlijke kick-off met de gemeente voor alle basisscholen.

Volop blije gezichten

Toppie Zwijndrecht organiseert allerlei toffe sportieve en culturele activiteiten voor basisschoolleerlingen. Na een korte pauze blazen Toppie en SOC hun samenwerking weer nieuw leven in. Het streven? Dat alle scholen vanaf 1 januari 2024 weer Toppie Cultuur-activiteiten kunnen aanvragen. En daar is iedereen maar wat blij mee. Tijdens de kick-off zaten er meer dan dertig mensen in de zaal en was er van bijna elk school iemand aanwezig.

Aanbod inventariseren

Eerst maakten de schooldirecteuren en cultuurcoƶrdinatoren het belang van cultuureducatie onder schooltijd meer dan duidelijk. Daarna was het de beurt aan de schoolvertegenwoordigers om hun wensen aan te geven over wat Toppie Cultuur moet aanbieden. Aan de hand van deze wensenlijst gaat SOC aan de slag: we ontwikkelen een keuzemenu met lessen, plus een bijbehorende website.

Met vertrouwen de toekomst in

In de tussentijd krijgen leerlingen in de herfst- en kerstvakantie al een voorproefje. Zowel de gemeente als de scholen zijn erg blij met de professionele aanpak van SOC. Samen zien we de toekomst van Toppie Cultuur met vertrouwen tegemoet!

Deel dit item

Adres

SOC
Energiehuis (hoofdlocatie)
Noordendijk 148
3311 RR Dordrecht

Blijf up to date

Elke maand uitnodigingen voor interessante events in je inbox?

Wij zijn ervan overtuigd dat kunst en cultuur mensen verder brengt in hun persoonlijke ontwikkeling. Uiteindelijk willen we de potentie van mensen openen, ontgrendelen en benutten.

JOLINDA VAN DIJK (manager SOC)

opent potentie!