Sla navigatie over Ga naar het hoofdmenu

Voor de buurt

9 januari 2024

Winter Events in Ridderkerk

Cultuurparticipatie

Tussen 20 december en 5 januari onderging de Loods in Ridderkerk een betoverende transformatie dankzij Winter Events Ridderkerk. Het evenement was een doorslaand succes, met maar liefst 643 deelnemende kinderen, tieners, en jongeren die genoten van 23 verschillende activiteiten.


Organisatie

Facet Ridderkerk organiseerde dit jaar de Winter Events in Ridderkerk. SOC was hier onderdeel van en gaf verschillende activiteiten. Deelnemers konden zich voor deze activiteiten inschrijven via de website van Facet Ridderkerk en volgen in De Loods.

Activiteiten

De verschillende activiteiten zorgde ervoor dat Winter Events Ridderkerk een aantrekkelijke bestemming was voor een breed publiek. Deelnemers genoten van activiteiten waaronder een aantal gegeven door SOC vakdocenten.

Activiteten van SOC

  • Dierenportret schilderen
  • Collageschilderij maken
  • Ukulele spelen
  • Pop-Up kaarten maken
  • Striptekenen
  • Chibi tekenen

Wij en Facet Ridderkerk kijken met trots terug op de fantastische dagen van Winter Events Ridderkerk en bedanken alle deelnemers en betrokkenen voor hun bijdrage aan het succes!

Winter Events Ridderkerk

Winter Events Ridderkerk

Winter Events Ridderkerk

Deel dit item

Adres

SOC
Energiehuis (hoofdlocatie)
Noordendijk 148
3311 RR Dordrecht

Blijf up to date

Elke maand uitnodigingen voor interessante events in je inbox?

Wij zijn ervan overtuigd dat kunst en cultuur mensen verder brengt in hun persoonlijke ontwikkeling. Uiteindelijk willen we de potentie van mensen openen, ontgrendelen en benutten.

JOLINDA VAN DIJK (manager SOC)

opent potentie!