Sla navigatie over Ga naar het hoofdmenu

Voor partners

1 september 2022

Zomeractiviteiten in Dordrecht

Cultuurparticipatie

Van 9 juli t/m 21 augustus was het weer zo ver: De zomervakantie! Dit jaar werden er voor kinderen van 4 t/m 12 jaar weer veel activiteiten georganiseerd in de buurt. Om deze activiteiten goed onder aandacht te brengen werd er een online verzamelplek gecreëerd voor alle zomeractiviteiten in Dordrecht. Deze activiteiten werden gepresenteerd op de website van Toppie.

Online platform

”Het was weer een te gekke, creatieve zomer!”

Om alle gave activiteiten zo goed mogelijk onder de aandacht van de kinderen te brengen, werd er een vrolijke flyer ontworpen door Plan B studio. Deze flyer werd verspreid onder alle basisschoolleerlingen in Dordrecht. Ook werd de flyer vertaald in het Oekraïens. Op de flyer stond QR code en link naar een online platform. Via deze weg konden de kinderen zich aanmelden voor losse activiteiten.

Samenwerking met lokale organisaties

Deze zomeractiviteiten werden georganiseerd door SOC, als cultuurpartner van Toppie in samenwerking met diverse lokale organisaties in Dordrecht. De lokale partijen organiseerden zelf de inhoud van de activiteit en waren ook verantwoordelijk voor de uitvoering daarvan op de eigen locatie. Op deze manier konden hun eigen programma onder de aandacht brengen en zo laten zien wat voor moois zij in huis hebben. 

Deel dit item

Adres

SOC
Energiehuis (hoofdlocatie)
Noordendijk 148
3311 RR Dordrecht

Blijf up to date

Elke maand uitnodigingen voor interessante events in je inbox?

Wij zijn ervan overtuigd dat kunst en cultuur mensen verder brengt in hun persoonlijke ontwikkeling. Uiteindelijk willen we de potentie van mensen openen, ontgrendelen en benutten.

JOLINDA VAN DIJK (manager SOC)

opent potentie!