Sla navigatie over Ga naar het hoofdmenu

Voor de buurt

29 juni 2023

Zomerpaspoort Alblasserdam te koop!

Cultuurparticipatie

Het Zomerpaspoort Alblasserdam is weer te koop: hét ticket voor een reis langs meer dan honderd toffe zomeractiviteiten.

Van theater tot happy Stones

Van 7 juli t/m 19 augustus is het één groot feest in Alblasserdam. Kinderen en jongeren van 4 t/m 18 jaar kunnen elke week meedoen aan activiteiten. Zoals muziekworkshops, theatervoorstellingen en het maken van happy stones.

Spelregels Zomerpaspoort

Een Zomerpaspoort kost € 10 en kun je hier kopen. De eerste creatieve workshops en sportieve uitdagingen verschijnen op zaterdag 1 juli online. Daarna komen er iedere twee weken activiteiten bij. Inschrijven is verplicht en vol = vol. Benieuwd naar de rest van de spelregels? Kijk voor meer informatie op www.zomerpaspoortalblasserdam.nl.

Samen voor een actieve zomervakantie

Het Zomerpaspoort is een initiatief van het ABC-Team, Jeugdland Alblasserdam, Natuurlijk Alblasserdam en Scouting Alblasserdam. Het doel is om kinderen een leuke, actieve zomervakantie te bieden. Hiervoor slaan de organisatoren de handen ineen met lokale verenigingen, stichtingen en andere organisaties op het gebied van sport en cultuur. SOC is een van deze creatieve partners.

Bekijk de aftermovie van het Zomerpaspoort 2022

Deel dit item

Adres

SOC
Energiehuis (hoofdlocatie)
Noordendijk 148
3311 RR Dordrecht

Blijf up to date

Elke maand uitnodigingen voor interessante events in je inbox?

Wij zijn ervan overtuigd dat kunst en cultuur mensen verder brengt in hun persoonlijke ontwikkeling. Uiteindelijk willen we de potentie van mensen openen, ontgrendelen en benutten.

JOLINDA VAN DIJK (manager SOC)

opent potentie!