Sla navigatie over Ga naar het hoofdmenu

Voor partners

1 september 2022

Zomerpaspoort Alblasserdam

Cultuurparticipatie

Vanaf 25 juni 2022 waren de Zomerpaspoorten weer online te koop. Dit jaar georganiseerd door het ABCTeam met SOC als partner cultuur. Samen met verenigingen, stichtingen en creatieve ondernemers uit Alblasserdam werden er ook dit jaar weer leuke zomeractiviteiten georganiseerd van vrijdag 8 juli t/m zaterdag 20 augustus. De gehele zomervakantie stond daarmee vol met activiteiten voor kinderen van 4 tot en met 12 jaar en jongeren van 13 tot en met 18 jaar. 

Inschrijven activiteiten

”Geweldig om te zien hoe alle lokale partijen dit jaar weer de handen uit de mouwen hebben gestoken, wat een aanbod!”

Voor de leeftijd 4 t/m 12 jaar gingen de Zomerpaspoorten zaterdag 25 juni in de verkoop. Vanaf zaterdag 2 juli startte de inschrijving voor de eerste activiteiten. Iedere zaterdag werden er vervolgens nieuwe activiteiten aangeboden. Deze werden gepresenteerd op de website van het ABCTeam.

Activiteitenkalender

In samenwerking met verenigingen, stichtingen, sportieve- en creatievelingen uit Alblasserdam en het ABC-team, waar wij onderdeel van zijn, werden er allerlei activiteiten georganiseerd. Denk hierbij aan street art, breakdance, slagwerk, houtbewerking, zelf verf maken, een saxofoon workshop, schilderen met zand grind en kennismaken met muziek. De activiteitenkalenderkalender was per week en leeftijdscategorie terug te vinden op www.zomerpaspoortalblasserdam.nl.

 Stuurgroep Zomerpaspoort

Om het Zomerpaspoort te realiseren hebben het ABC-team en Jeugdland Alblasserdam een stuurgroep opgericht. Deze stuurgroep bestaat uit:
ABC-team
Natuurlijk Alblasserdam
Scouting Alblasserdam
Jeugdland Alblasserdam
Speeltuinvereniging Kinderdijk
Kunstkanjers
Jeugd-Punt Alblasserdam
Landvast

Zomerpaspoort Alblasserdam 2020

Deel dit item

Adres

SOC
Energiehuis (hoofdlocatie)
Noordendijk 148
3311 RR Dordrecht

Blijf up to date

Elke maand uitnodigingen voor interessante events in je inbox?

Wij zijn ervan overtuigd dat kunst en cultuur mensen verder brengt in hun persoonlijke ontwikkeling. Uiteindelijk willen we de potentie van mensen openen, ontgrendelen en benutten.

JOLINDA VAN DIJK (manager SOC)

opent potentie!