Sla navigatie over Ga naar het hoofdmenu

Tech Talk ArtTechTour 15.11.22

Meer weten over de wereld van Kunst & Technologie en NFT’s? Weten hoe kunstenaars technologie gebruiken voor hun kunst of met hun kunst reflecteren op technologie? Kom naar de TechTalk tijdens de ArtTechTour.

De ArtTechTour is een festival waarbij (lokale) kunstenaars, performers, uitvinders en partners samen komen voor een bijzondere multidisciplinaire beleving te bieden in een interactieve kunstvorm.

Programma

19:15 – 19:45 – Inloop

19:45 – 20:15 – Talk 1 met Noortje Stortelder – Noortje is een lokale digitale beeldhouwer. Tijdens deze Talk word je meegenomen in haar wisselwerking tussen fysieke en digitale kunst. Zij gaat spreken over NFT’s. We hebben er allemaal wel eens van gehoord, maar wat houden ze nou precies in?

20:15 – 20:30 – Rondleiding door de Technolabs

20:30 – 21:00 – Talk 2 met Jelle Korevaar – Maker van complexe, bewegende machines die zijn wereldbeeld weerspiegelen. Tijdens deze Talk zal hij het hebben over zijn fascinatie voor kinetische technieken en hoe hij deze verwerkt in zijn kunst.

21:00 – 21:30 – Moment voor vragen

Deel dit item

Adres

SOC
Energiehuis (hoofdlocatie)
Noordendijk 148
3311 RR Dordrecht

Blijf up to date

Elke maand uitnodigingen voor interessante events in je inbox?

Wij zijn ervan overtuigd dat kunst en cultuur mensen verder brengt in hun persoonlijke ontwikkeling. Uiteindelijk willen we de potentie van mensen openen, ontgrendelen en benutten.

JOLINDA VAN DIJK (manager SOC)

opent potentie!